Facadebeklædning i Faaborg, Svendborg og Ringe

Trænger facaden til en facadebeklædning af zink, kobber eller aluminium?

Så kan vi hos Littau's Eftf. hjælpe dig. Vi er et Rheinzink certificeret blikkenslagerfirma med mange år på bagen. Vi har hjulpet massevis af kunder i og omkring Faaborg, Svendborg og Ringe med at beklæde deres facader. Vi kan derfor selvfølgelig også hjælpe dig med beklædningen af din facade.

Så søger du et kompetent og kvalitetsbevidst blikkenslagerfirma til at stå for din facadebeklædning, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag uanset om der er tale om en zink facade, aluminiumsfacade eller noget helt tredje.

Kontakt os og hør mere

Zink facade

En zink facade har en imponerende levetid på over 100 år, hvilket gør den til et bæredygtigt og miljøvenligt valg. Zink er kendt som et af de mest miljøvenlige materialer på markedet. Hvad der gør det endnu bedre er, at en zink facade kræver minimal vedligeholdelse.

Som tidligere nævnt, forbliver zinkfacaden smuk i mange årtier uden behov for omfattende vedligeholdelse. Dette giver bygningen et elegant og eksklusivt udseende, der harmonerer smukt med naturens farveskala.

Over tid udvikler zinkfacaden en naturlig gråblå patina som følge af kontakt med ilt. Alternativt kan zink patineres i en rødlig eller grønlig nuance. Derudover er det muligt at male zink i forskellige farver, hvilket giver flere designmuligheder.

Ofte anvendes zink omkring karnapper og kviste på huse. En zink facade kan på en enkel måde give et ældre hus et moderne og tidssvarende udseende.

Aluminiumsfacade

En facade med et aluminiumbeklædning udseende skaber et strømlinet og industrielt look med talrige imponerende arkitektoniske linjer.

Aluminium er kendt for deres langvarige levetid og fuldstændige genanvendelighed. Med en facade i aluminiumslook opnår du et stilfuldt og eksklusivt udtryk, der vil bevare sin elegance i årtier. Aluminium er en let materiale at arbejde med, da det er ekstremt formbart og nemt at bearbejde, skære og bøje. Jo renere materialet er, jo lettere er det at forme.

Ud over sine funktionelle egenskaber, påvirker facadebeklædning også husets udtryk og personlighed. Facaden udgør den synlige ydre del, som kan tilpasses efter dine unikke designpræferencer. Der eksisterer en bred vifte af aluminiumsvarianter, hvilket giver dig frihed til at vælge farver og former, der bedst passer til dit specifikke projekt.

En væsentlig fordel ved en aluminiumsfacade er, at den forbliver uændret i udseendet over tid. Dette gør den velegnet til de fleste boliger. Mange hus- ejere ser aluminiumsfacaden som den ideelle løsning, da den findes i forskellige farver og nuancer, hvilket fremmer kreativiteten. Endvidere kræver en aluminiumsfacade ingen vedligeholdelse.

Kontakt os og hør mere om facadebeklædning

Hvad end du har spørgsmål, brug for råd eller vejledning, eller blot ønsker en facadebeklædning af zink, kobber eller aluminium, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 20 40 49 44 og aftale en tid for hurtig afhentning. Du er altid velkommen, prøv også udenfor arbejdstiden, samt søn- & helligdage. Du er også meget velkommen til at sende en mail til mail@littaus.dk eller benytte dig af vores kontaktformular.