Kviste, karnapper, tårne og spir i Faaborg, Svendborg og Ringe

Littau’s Eftf. tilbyder kviste i alle typer, udformninger og størrelser beklædes med zink, naturskifer, eternitskifer, kobber eller aluminium i alle farver. De mest almindelige typer er sadeltagskvist, fladtagskvist, nürenbergkvist, buettagskvist, rundbuekvist, manzardkvist og spidskvist etc.

Vi har stor viden og ekspertise, inden for natur & eternitskifer samt falset tag og facader med hensyn til samlemetoder i tyndplade.​ Skal du bruge hjælp står vi altid klar.

Kontakt os og hør mere

Hvad er kviste?

Tagkviste er en udbygning på tag. Kviste har eget tag og er typisk udstationeret med en luge eller et vindue. Kunne du tænke dig en kvist så du kan få et bedre udsyn over dit nabolag? Så tøv ikke med at kontakte os.

Fordele ved tagkviste

Lokaler under et tag med hældning mangler ofte naturligt lys da der er mangel på vinduer. Der kan en kvist være meget behjælpelig. Her er nogle få fordelene ved at få bygget en tagkvist:

  • Bedre lysindfald til lokalet
  • Mere areal i ordinær rumhøjde
  • Flere muligheder for møblering
  • Mere gulvplads

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Derfor kan du regne med en tilfredsstillende løsning lige efter dine forventninger.

Montering af kvist i Faaborg, Svendborg og Ringe omegn.

Vi har hjulpet mange glade kunder med montering af kvist til taget. Vi arbejder primært i Faaborg, Svendborg og Ringe men kører vidt omkring og løser gerne opgaver på hele Fyn. Så har du en opgave på Fyn står vi klar med en løsning til dig.

Få et uforpligtende tilbud på kviste

Har du brug for professionel hjælp til montering af kviste? Så tøv ikke med at kontakte os på telefon 20 40 49 44. Alternativt kan du også skrive en mail til os på mail@littaus.dk alle via vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på en kvist til dit hus.