Opsætning af tagrender i Svendborg, Faaborg og Ringe omegn

Hos Littau’s Eftf. har hjulpet flere kunder med opsætning af tagrender i Svendborg, Faaborg og Ringe omegn. Har du brug for vores hjælp så tøv ikke med at give os et kald.

Kontakt os og hør mere

Fremstilling af tagrender

Rheinzink tagrender & nedløb i standard størrelser, samt håndlavede tagrender og nedløb i alle tilpassede former.

Vi fremstiller også på vort eget værksted, alle former for tagrender og nedløb i zink & kobber. Fra plan plader i Rheinzink eller kobber, efter kundens ønsker og behov.

Vi tilpasser tagrenden til eksisterende rendejern, samt alle former for kasserender som for eksempel skjulte tagrender med alle former for udformninger og detaljer. Ligeledes fremstiller vi alle former for nedløb efter kundes ønske, med skarpe knæ (bajonetknæ), med bøjninger i flere ringe som (svanehals), eller som et skarpt knæ og bøjning i ringe (bastardsvanehals), samt drueknæ et udsmyknings nedløb til gamle bevaringsværdige huse m.fl..

Endvidere klipper og bukker alle former for profiler i op til 2 m. i Zink, Kobber, aluminium & Rustfri stål. Skotrender, Sålbænke, Sternbeklædninger & inddækninger m.v..

Se månedstilbud

Større krav til tagrender

Den globale opvarmning har ændret det danske klima. Det stiller større krav til husets tagrender & nedløb, inddækninger, tag & facader samt kloak & dræn. For blot få årtier tilbage dimensionerede man tagrenderne, alt for små til nutidens regnmængder. Jeg anbefaler at alle husejere er opmærksomme på dette problem.

Kontakt os gerne for råd og vejledning, omkring disse ting inden skaden er sket. Tagrender & nedløb på mange parcelhuse er alt for små, eller og er der for lidt fald til nedløbet.​

Tagrender & nedløb i farvet aluminium

Som noget nyt er vi nu forhandler af Haushaut produkter alt inden for farvet aluminium i halvrunde tagrender, runde nedløb inkl. tilbehør, plader, coils, tag & facade profiler & kasseter m.v..

Alle beslag er fremstillet galvaniseret & med den samme farve som tagrender & nedløb etc.

Undgå ståltagrender

Vi fraråder at bruge alle former for stål- tagrender, nedløb, etc. da det fra leverendør & producenters side kan være et problem at opnå garanti i kystnære områder.

Levetiden for disse produkter har vi set, kan vare helt ned til 5 år.

Endvidere er der generelle problemer med tætheden, ved samlinger, endebunde, gæringer etc.

logo

RHEINZINK

​– mærket for kvalitet inden for tagrendesystemer m.v.

Tagrender i RHEINZINK byder på et væld af former og anvendelsesmuligheder. 

De er i både halvrunde, kvartrunde og firkantede tagrender, nedløbsrør, og forskelligt tilbehør. Med omkring 500 artikler sikrer RHEINZINK-tagrende- og nedløbssystemet derfor en løsning med komponenter, der er skræddersyet til hinanden.

Uanset om valget falder på RHEINZINK valsblank, blågrå eller skifergrå, består alle færdige komponenter og specialfremstillede dele af samme materiale i høj kvalitet. På grund af zinkens naturlige patinering betyder det, at RHEINZINK tagrender og nedløb kan holde i op til 30 til 50 år med en vedligeholdelsesfri overflade.

RHEINZINK tagrender samler vi altid ved tinlodning.​

Få et uforpligtende tilbud på opsætning af tagrender

Så står du og skal have udskiftet dine tagrender kan du trygt overlade opgaven til os. Vi har stor erfaring med opsætning af tagrender og resten af blikkenslagerfaget. Kontakt os på telefon 20 40 49 44.

Alternativt kan du også skrive til os på mail mail@littaus.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på opsætning af tagrender.