Tagrender I Svendborg Og På Sydfyn

Rheinzink tagrender & nedløb i standard størrelser samt. 
Håndlavede tagrender og nedløb i alle tilpassede former.

Vi fremstiller også på vor eget værksted, alle former for tagrender og nedløb i zink & kobber. Fra plan plader i Rheinzink eller kobber, efter kundens ønsker og behov. 

Vi tilpasser tagrenden til eksisterende rendejern, samt alle former for kasserender som for eksempel skjulte tagrender med alle former for udformninger og detaljer. Ligeledes fremstiller vi alle former for nedløb efter kundes ønske, med skarpe knæ (bajonetknæ), med bøjninger i flere ringe som (svanehals), eller som et skarpt knæ og bøjning i ringe (bastardsvanehals), samt drueknæ et udsmyknings nedløb til gamle bevaringsværdige huse m.fl..

Endvidere klipper og bukker alle former for profiler i optil 2 m. i Zink, Kobber, aluminium & Rustfri stål. Skotrender, Sålbænke, Sternbeklædninger & inddækninger m.v..

Se månedstilbud

Rottespærre

Har du/i problemer med rotter, som kravler i kloakken og videre op i nedløb til tagrenden, og herefter kommer ind i huset?

Vi fremstiller rottespærre til alle former for nedløb.​

Store mængder regn på kort tid

Den globale opvarmning har ændret det Danske klima. Det stiller større krav til husets tagrender & nedløb, inddækninger, tag & facader samt kloak & dræn. For blot få årtier tilbage dimensionerede man tagrenderne, alt for små til nutidens regnmængder. Jeg anbefaler at alle husejere er opmærksomme på dette problem.

Kontakt os gerne for råd og vejledning, omkring disse ting inden skaden er sket. Tagrender & nedløb på mange parcelhuse er alt for små, eller og er der for lidt fald til nedløbet.​

Tagrender & nedløb i farvet aluminium

Som noget nyt er vi nu forhandler af Haushaut produkter alt inden for farvet aluminium i halvrunde tagrender, runde nedløb incl. tilbehør, plader, coils, tag & facade profiler & kasseter m.v..

Alle beslag er fremstillet galvaniseret & med den samme farve som tagrender & nedløb etc.

Ståltagrender i Svendborg og alle andre kystnære områder

Vi anbefaler ikke og vi fraråder at bruge alle former for stål- tagrender, nedløb, etc. da det fra leverendør & producenters side kan være et problem at opnå garanti i kystnære områder.

Levetiden for disse produkter har vi set, kan vare helt ned til 5 år.

Endvidere er der generelle problemer med tætheden, ved samlinger, endebunde, gæringer etc.

logo

RHEINZINK
​– mærket for kvalitet inden for tagrendesystemer m.v.

Tagrender i RHEINZINK byder på et væld af former og anvendelsesmuligheder. 

De er i både halvrunde, kvartrunde og firkantede tagrender, nedløbsrør, og forskelligt tilbehør. Med omkring 500 artikler sikrer RHEINZINK-tagrende- og nedløbssystemet derfor en løsning med komponenter, der er skræddersyet til hinanden.

Uanset om valget falder på RHEINZINK valsblank, blågrå eller skifergrå, består alle færdige komponenter og specialfremstillede dele af samme materiale i høj kvalitet. På grund af zinkens naturlige patinering betyder det, at RHEINZINK tagrender og nedløb kan holde i op til 30 til 50 år med en vedligeholdelsesfri overflade.

RHEINZINK tagrender samler vi altid ved tinlodning.​