Inddækning af tag i Faaborg, Svendborg og Ringe omegn

Hos Littau's Eftf. har vi i flere år hjulpet mange tilfredse kunder med inddækning i Faaborg, Svendborg, Ringe og resten af Sydfyn. Har du brug for professionel hjælp med taginddækninger kan du roligt overlade arbejdet til os.

Inddækning er dækninger i taget hvor taget umiddelbart ikke dækker. Der er flere forskellige steder hvor en inddækning kan være nødvendig og vi påtager gerne opgaven uanset hvor du mangler en inddækning.

Kontakt os og hør mere

Inddækninger i taget

Et af de ofte oversete detaljer ved et tag er inddækningerne, som skal sikre tætheden mellem alle udvendige steder på huset, hvor flere bygningsdele mødes. Det er vigtigt at få lavet inddækningerne ordentligt da fejl kan medføre råd og svamp i hele huset når vandet trænger ind. Inddækning udføres oftest i metal for at gøre overgangen fra bygningens dele mere naturlig.

Taginddækninger er typisk i følgende steder:

  • Omkring kviste
  • Omkring ovenlysvinduer
  • Mellem to tagflader
  • Mellem tagflader og mur/facade
  • Rundt om skorsten
  • Langs tagets kanter
  • Rundt om ventilationsrør eller andet der går igennem taget.

Hvorfor inddækninger?

I gamle dage blev inddækninger typisk fremstillet i bly fordi det var meget bøjeligt. Men efter man opdagede hvor giftigt det var for mennesker, er man gået over til metal i stedet for.

Ordentligt udførte Inddækninger med effektiv tæthed er utroligt vigtige da de holder sne, fugt og regnvand ude af huset. Hvis det trænger ind medføre det betydelige omkostninger i skader som svamp og råd.

Få et uforpligtende tilbud på taginddækninger

Skal du have lavet inddækninger til dit tag er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at løse din opgave. Du kan kontakte os på telefon 20 40 49 44. Alternativt kan du også skrive til os via e-mail mail@littaus.dk eller vore kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din opgave.